Cadeau tips voor oma – de 8 beste tips voor sinterklaas!

In deze blog geef ik jullie tips over sinterklaas cadeau tips voor oma. Oma’s bestaan er in allerlei soorten en maten, en daarom geef ik tips voor jongere oma’s en ook voor oudere oma’s.

Digitale fotolijst

Altijd maar die foto’s in eindeloze albums van alle kinderen, kleinkinderen en natuurlijk achterkleinkinderen. Oma die weer vraagt om nieuwe foto’s voor in haar lijstjes. Heel irritant want wie heeft er tegenwoordig nog thuis om foto’s te laten ontwikkelen? Deze digitale fotolijst is ideaal! Met deze digitale fotolijst, die makkelijk in gebruik is, en de gratis app deel je jouw foto’s namelijk direct met haar, waar je ook bent. Kies op jouw telefoon de foto die je wilt delen, voeg een korte tekst toe en oma ziet de foto verschijnen in de fotolijst!

Via deze link: https://www.kikienco.nl/cadeau-voor-opa-en-oma/ kun je een lijst kopen voor slechts €99,- en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan kinderen en ouderen in Vietnam voor een beter leven!

Oma vertel eens!

Oké deze sinterklaas cadeautip is misschien een beetje voor de hand liggend, maar niet stom! Met dit boek oma vertel eens, beantwoord jouw oma verschillende vragen over haar leven. Als deze is ingevuld kun jij jouw oma beter leren kennen door de antwoorden met haar door te nemen en nieuwe dingen te ontdekken over jouw oma!

Droogbloemen

Droogbloemen zijn nu heel hip en trendy. In alle kleuren en maten, en ook nog eens super duurzaam! Maar wist je dat droogbloemen helemaal geen nieuwe trend is? Ze zeggen wel eens alles komt terug, en in dit geval zeker waar! Droogbloemen waren in de jaren ‘70 namelijk super populair. Naast dat je je oma een nostalgisch sinterklaascadeau koopt wat helemaal hip is, is het ook duurzaam en oma heeft er geen omkijken naar! Is ze vergeetachtig en worden de planten wel eens vergeten? Geen probleem met deze droogbloemen.

In mijn tijd….

Oké hoeveel verhalen van jouw oma beginnen met deze zin? De mijne begint echt letterlijk elk verhaal met deze zin. Want volgens oma was vroeger alles beter. Maar was dat wel zo? Dit boek laat het zien in woord en beeld. En is daarmee de manier om samen met oma te kletsen over vroeger.

Gezien de geschiedenis in dit boek is deze sinterklaas cadeau tip voor oma meer geschikt cadeau tip voor de oudere oma’s!

Gouden jaren

Heb jij een oma dit houdt van lezen? Dan is dit een boek die zeker niet mag missen in haar boekenkast! Het boek Gouden jaren zal een feest van herkenning zijn. In het boek lees en zie je hoe compleet anders het dagelijks leven er een halve eeuw geleden uitzag. Geen pinautomaat te bekennen, een dagje uit met een baby? Onmogelijk! Het boek is voorzien van prachtige foto’s, anekdotes, feiten en statistieken, om lekker doorheen te bladeren.

Agenda

Alle oma’s die wat ouder worden krijgen last van wat geheugenproblemen! En dan is deze handige agenda voor ouderen erg geschikt als hulpmiddel en geheugensteun. Uniek aan deze agenda is namelijk de dagindeling: een schrijfveld voor de ochtend, middag en avond!

Krant

Ben je op zoek naar een echt bijzonder en origineel sinterklaascadeau voor oma? Geef een krant cadeau van vroeger! Je kan ze van elke datum bestellen. Dit kan bijvoorbeeld de geboortedag zijn van je oma, maar bijvoorbeeld ook de huwelijksdag van je opa en oma. Zo kunnen jullie allemaal zien wat er op die dag in het nieuws was!

Wandelstok

Moet oma er toch aan geloven? Heeft ze toch wat steun nodig om overeind te blijven staan? Maar wil ze nog wel hip voor de dag komen? Dan is dit het ideale sinterklaascadeau! Deze wandelstok is te verkrijgen in allerlei hippe kleuren en printjes. Een handig maar toch uniek cadeau!

Ik hoop dat ik je zo wat heb kunnen inspireren met deze cadeau tips voor oma om een mooi en origineel cadeau te vinden! Heb je nou nog andere leuke tips? Plaats ze vooral hieronder even in de reacties!

Wil je nou op een anonieme manier achterhalen wat je oma wilt hebben voor sinterklaas? Klik hier om een sms te sturen met sinterklaas als afzender!

1 gedachte over “Cadeau tips voor oma – de 8 beste tips voor sinterklaas!”

Plaats een reactie