Origineel sinterklaas cadeau – de 5 beste tips!

Soms ben je even inspiratieloos… Sommige mensen zijn echt onmogelijk om voor te kopen en als je vraagt wat de wensen zijn van iemand krijg je niet echt het antwoord wat je had gehoopt. Of wil je eens niet weer met sokken aankomen net als vorige jaar, en het jaar daarvoor. Voor deze mensen deel ik hier tips voor een origineel sinterklaas cadeau.

Krasposter

Oké ik hoop dat mijn familieleden deze blog lezen, want ik wil zeker weten één van deze posters voor sinterklaas (psst het liefst die van de boeken!). Via onderstaande link kom je bij een site die allerlei krasposters verkoopt. Bijvoorbeeld: 100 boeken die je gelezen moet hebben. Heb je er één gelezen? Dan mag je deze, net als bij een kraslot, wegkrassen en dan verschijnt de cover van het boek. Iemand die gek is op reizen? Koop een krasposter van een wereldkaart. Elke keer als iemand een land heeft bezocht mag deze persoon dit land wegkrassen. Iemand gek op bordspellen? Enzovoort. Je kan niet misslaan met dit originele cadeau, omdat het garant staat voor jaren plezier!

Gepersonaliseerde sterrenkaart

Soms is het fijn om even stil te staan bij speciale gebeurtenissen in het leven. Een bruiloft, de geboorte van een kind, afstuderen. Wat een origineel sinterklaas cadeau om van deze speciale dag een gepersonaliseerde sterrenkaart te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren, met lijst of zonder lijst en je kan kiezen voor een datum in het verleden, maar ook in de toekomst! Voer gewoon de plaats en tijd in van de speciale gebeurtenis en die exacte configuratie van sterren zal voor je ogen verschijnen. Elke sterrenkaart afdruk is een uniek aandenken aan één punt in ruimte en tijd dat levens heeft veranderd.

Alles van ditverzinjeniet.nl

origineel cadeau
foto – ditverzinjeniet.nl

Dit is echt mijn nieuwe favoriete site voor sinterklaas cadeaus. Wat een geweldige, originele sinterklaas cadeaus zijn hier te vinden! Heb je een vader die sigaren rookt en de asbak wel eens mist? (pap je weet wie ik bedoel) Geef een mini stofzuiger cadeau voor bureau of tafel! Ben je na het wassen lang bezig om uit te zoeken welke sokken nou bij elkaar horen? Koop de sock monkeys! Deze houden je sokken bij elkaar tijdens het wassen. Je eigen slush puppie machine? Echt waar deze site heeft alles! Alles is netjes bij elkaar gezet per categorie: mannen, vrouwen en kinderen. Beschikbaar voor verschillende budgetten. Oké de slush puppie machine kost €75, maar er zijn zat sinterklaas cadeaus voor onder de €10! Dus zoek je iets grappigs, leuks en origineels? Check deze site!

Niets

origineel sinterklaas cadeau
foto – Wish

Oké toen ik dit idee tegenkwam moest ik toch wel even lachen. Het is letterlijk niks! In mijn introductie vertelde ik al dat ik met originele sinterklaas cadeaus zou komen voor iemand die alles al heeft. Dit is echt het ideale cadeau voor iemand die al alles heeft. Het enige nadeel? Je betaalt €2 voor niets! Je zou het natuurlijk ook zelf in elkaar kunnen knutselen!

Je zou ook een cheque kunnen maken waarop staat dat ze een goed doel mogen kiezen waarnaar je in hun naam een donatie doet! Dan geef je niks aan diegene, maar wel iets voor een betere wereld!

Poster koken/wassen

origineel sinterklaas cadeau
foto – h&m

Je kent het wel. Een partner die niet kookt of de was doet omdat zij aangeven dat zij dit niet kunnen. Met deze posters is dat verleden tijd! Hang ze op bij de wasmachine en in de keuken en jouw partner heeft geen excuus meer om niet te koken of de was te doen! Helaas heb ik geen partner die voor mij kookt of de was doet. Ik gooi altijd alle kleding in één was, zonder überhaupt naar de labels te kijken. Dus wellicht ook het ideale sinterklaas cadeau voor iemand die voor het eerst op zichzelf gaat wonen!

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven voor een origineel sinterklaas cadeau! Zoek je een cadeau voor een specifiek iemand? Bekijk dan ook onze categorie Cadeautips. Daar vindt je ook tips voor bijvoorbeeld je oma, of een kind!

Plaats een reactie